Barndomsminner - TV

26.09.2012
08:05

Jeg syns det er så mye rart på tv for barna nå for tiden. Det er nok noe av det nye som er bra og lærerikt, men jeg glemmer aldri barndommens tv-underholdning...


ATTE KATTE NOA


 

 

 

PORTVEIEN 2


Jeg husker så godt hvordan det så ut inni huset, spesielt inngangspartiet og kjøkkenet ;)

 

 

// Google


Husker dere sangen Fire elementer fra Portveien 2?:


 

// Kilde

 

 

 

8 kommentarer

¤Malene - Mamma til Milio Andreas¤ 26.09.2012 08:11
Det er helt sant. Savner det gamle barne tv jeg.. Synes alt skal være så lærerikt i dag.
Therese - Mamma til et lykketroll og gravid 26.09.2012 08:57
Gode minna :) Portveien 2 huska æ ekstra godt :)
Ranja 26.09.2012 10:00
Er enig i at det er mye rar og dårlig barne-tv nå. Alt skal være så pedagogisk riktig, at det er mer fokus på farger, former og språk enn det egentlige innholdet. Men har tittet litt på gamle barndomsminner på YouTube, og det var egentlig mye rart og dårlig da også ;-) Men mange serier som var myyye bedre enn i dag!
Cecilie 26.09.2012 17:25
¤Malene:
Enig! Er bra at man finner andre måter å lage barne-tv på, men syns mye av dagens lek er fokusert på "vold", Star Wars og lignende. Og det er små barn som blir introdusert for denne typen lek, som ikke er heldig på lang sikt. Ikke det at jeg ser mye på barne-tv, men ser utviklingen i dagens lek og barne-tv. Har mange gode minner fra barne-tv da jeg var lita :)
Cecilie 26.09.2012 17:25
Therese:
Æ også ;) I mitt <3 for alltid ;)
Cecilie 26.09.2012 17:31
Ranja:
Enig at det var mye rart før også ;) Mye "unødvendig", men ville heller vist barne-tv fra 80- og 90- tallet enn dagens underholdning.. Er bra at det tenkes i nye baner og at det skal være pedagogisk og gjennomtenkt, men det er fortsatt mye dårlig som vises på tv.. Som jeg kommenterte til en annen her, så ser jeg ikke mye barne-tv, men jeg ser utviklingen som JEG syns er dårlig i forhold til barns lek da jeg var barn. Men alt kan jo ikke være som før, selv om man gjerne vil det. Vet hvordan jeg ville hatt det om jeg hadde hatt barn og skulle latt de se på tv.. :)
Ha en fin dag :)
Jane 26.09.2012 18:46
Åh, herlige minner :) Du har helt rett, barne-TV var mye bedre når vi var små. Min niese på 7 synes barne-TV er teit, så hun ser ikke på noe. Litt trist i grunnen. Jeg elsket portveien 2 og Huset med det rare i, og Marianne på loftet :) Bare for å nevne noen!
Cecilie 26.09.2012 18:54
Jane Helen:
Jeg syns Portveien 2 er så koselig, det må være et av mine beste barndomsminner når det kommer til tv :) Husker også Huset med det rare i, og Marianne ;) Mange flere gode minner, men tenkte jeg ikke kunne legge ut ALLE videoene jeg fant på You Tube, det hadde vært "too much" ;) Men herlighet det er mange fine serier fra den tiden! :D

Skriv en ny kommentar

Velkommen

til Innorth.blogg - her finner du inspirasjon til hekling, strikking og oppskrifter

KONTAKT

Send e-post til: innorth.blogg@hotmail.com

BESØKENDE

Siden 03.03.2012:

Bla i bloggen

Leter du etter noe?


Siste innlegg


Hekleoppskrifter

    Dametøfler:
bilde

    Uglelue:
bilde


    Hvordan hekle bestemorruter:
bilde

Annonser

TRANSLATE


free countershits Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...