Ventetid

01.10.2013
21:15

 Først må jeg begynne med å gratulere min lillesøster med bursdagen idag 1. okt. ♥

Håper dagen har vært super!

  

Dagen vår startet tidlig, og det kjennes godt på kroppen nå som det bare er ca. èn mnd. igjen til termin. Tur inn til byen for avtaler og time hos jordmor. Alt så og hørtes bra ut der, lille nurket vårt i magen vokser seg stor og sterk og følger linjen fint innenfor det grønne feltet på helsekortet.

Tid for svangerskapskurs har vi også fått, så vi har nok å fylle dagene med før terminen. Alt er vel på plass i vår nye leilighet og nå venter vi egentlig bare på at vi skal bli 3 ♥

 

Og så har jeg, som kanskje mange andre (?) begynt å glede meg til jul! Leste nettopp om julemaripan og pepperkaker på en nettside, det er vel kanskje litt vel tidlig det da?

For meg er det advent og tiden fram mot julaften og romjula som er jul, ikke all verdens fristelser i butikkene. Det beste med jula er all kosen og julemusikken, å se alle lysene ute, pakke inn gaver, god, hjemmelaget mat og selveste julaften. I år blir det spesielt, det er jo ikke bare oss to lengre, men en liten venn som skal dele all denne kosen sammen med oss ♥

Jeg gleder meg over ventetiden, vi har en fin tid i møte!

 

 

 

Ha en fin kveld!

 

 

 

8 kommentarer

Jane 02.10.2013 09:27
Jeg er også veldig glad i jula. Nyter egentlig hele desember med alt av forberedelser. Spent på i år siden jeg er høygravid da. Jeg tror nok første julen med den lille blir spesiell og magisk! :)
Cecilie 02.10.2013 10:16
Jane:
Det er sant, hele desember er fantastisk! :D Det blir ei fin tid som gravid i jula, ekstra spennende ;) Det gjelder bare å nyte dagene, ikke stresse, kose seg og ta ting som de kommer. Har selv gjort meg ferdig med småting, vasket babyklær og har "alt" klart, så nå venter jeg bare på termindatoen ;) Deilig å slippe å tenke på alt som må gjøres på slutten, ikke stresse og bare nyte dagene :)
02.10.2013 13:43
Jeg gleder meg ogsåogså tiljul:)
Cecilie 02.10.2013 14:16
Anonym:
Jeg også, en kjempekoselig tid! :)
Heidi 08.10.2013 11:52
Hei og takk for svar : )

Jeg er helt enig med deg, i starten er det jo stortsett body og strømpebukse det går i, så lite vits med masse kjoler og stæsj. Noe må jeg ærlig innrømme at jeg har kjøpt, men de var jo så søte! Hehe. Som sagt så er det jo mye fint og billig og få tak i på facebook, så man kan gjøre mange gullfunn der. : ) Åsså har jeg blitt veldig glad i å strikke. Så har blitt noen strikkeplagg også. Gøy å vite man har lagd noe selv : )

Butikkene stenger jo ikke akkurat selvom man får en baby heller så. Man får se hva man trenger etterhvert, så man ikke ender med masse man ikke får brukt.

Ha en fin dag : )

Hilsen Heidi
camillapetterson 15.10.2013 16:48
Hallo! Du har en kjempefin blogg, hadde vært veldig koselig om du tokm en titt inn på bloggen min c:
$Lilledaidda$ 01.11.2013 10:33
Takk for hilsen hær, så d først en mnd etterpå :P

Glede mæ tel å se nurket ;)

Gla i dokker :)
Cecilie 10.11.2013 20:32
$Lilledaidda$:
<3

Skriv en ny kommentar

Velkommen

til Innorth.blogg - her finner du inspirasjon til hekling, strikking og oppskrifter

KONTAKT

Send e-post til: innorth.blogg@hotmail.com

BESØKENDE

Siden 03.03.2012:

Bla i bloggen

Leter du etter noe?


Siste innlegg


Hekleoppskrifter

    Dametøfler:
bilde

    Uglelue:
bilde


    Hvordan hekle bestemorruter:
bilde

Annonser

TRANSLATE


free countershits Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...