hits

Mal med salt

03.03.2018
09:56

Lag dekorative snøflak og figurer. En fin aktivitet for småbarn, kanskje en idé til påskeferien?

Alt du trenger er lim, salt og maling. Tenker at disse kan også lages på farget papp, men kun med lim og salt. 

Bilde lånt fra nettsiden Thebestideasforkids.com. Se link nederst i innlegget.

              

 

Bilder og video med framgangsmåte finner du her: thebestideasforkid.com

 

#saltpaiting

 

 

 

Hjemmelaget, strikket putetrekk i Fana-mønster

17.10.2013
20:22

Da ble endelig putetrekket mitt ferdig. Har brukt en del timer på dette, så det har vært et langt prosjekt. Kan vel heller kalle det for tidsfordriv og tv-syssel. Putetrekket er strikket med Mor Aase 100 % ullgarn fra Rema1000, og strikket med dobbelt garn. Har heklet kanten øverst, og i bunnen har jeg heklet en liten kant inn mot midten fra hver side, samt sydd fast 3 knapper.

 

Instagrambilde

 

 

 

 

 

 

 

Kreativ kveld

20.11.2012
22:01

Med nrkMp3 på øret og to prosjekt som gjøres ferdig, bruker jeg denne tirsdagskvelden kreativt til å gjøre ferdig gaver og adventskalender. Dagene er fylt opp med så mange ting jeg ønsker å fullføre før neste helg, og jeg skulle ønske døgnet hadde litt flere timer ;)

 

Dette er mitt kreative rot...

 

 

 

 

Spray painting

07.11.2012
22:11

Jeg ble stum av begeistring for hva enkelte kunstnere klarer å lage.. Er det mulig? Skulle ønske jeg var like flink ;)


 

Strikk med Marius

29.10.2012
21:42

Å lære seg å strikke mønster er et stort mål for meg. Planen er å starte med en gryteklut, så får vi se hvordan det går.. Jeg syns det er så mange fine mønster, og ikke minst retromønsteret Marius!


Idag kjøpte jeg det nyeste bladet av "Allers", og der fulgte det med oppskrift til genser, knestrømper, lue, trekk til tennbriketter (eller trekk til syltetøyglass?), julestrømpe og ullsokker.


 

Tenk å kunne strikke noe så flott!?

 

Løp og kjøp :)

 

Innkjøp: pynt til heklet interiør

15.09.2012
16:25

I dag kjøpte jeg litt utstyr til mine hekleprosjekter. Perlene og hjertene tenkte jeg å bruke på heklede engler. Tråden skal jeg teste ut i forbindelse med pynt på kjolen til engelen. (perler, anheng og den elastiske tråden er fra Panduro Hobby)


 

Ukens video og hekling

05.08.2012
18:17

Har laget meg en liten boks i sidemenyen med "Ukens video". Det kan være musikk eller andre ting som interesserer meg for tiden.

Neste ukes video er en som viser hvordan man hekler bestemorruter.

Jeg begynte selv med dette denne uka, og syns det var veldig gøy! Det ble litt fram og tilbake, litt feil her og der, men jeg klarte det til slutt. Har sett veldig mange videoer på You Tube, der er det er hav av muligheter for å lære seg denne heklemetoden.

I morgen blir det en tur ut for å handle inn garn i forskjellige farger, for da skal jeg begynne på et teppe! Gleder meg :)

Dersom dere skal lage et stort teppe vil jeg anbefale å velge et tykt garn. Jeg lagde mine "prøveruter" med bomullsgarn, noe som i mine øyne, ikke ble så fint. Prøvde med litt tykkere garn, og det ble mye finere, kantene ble også jevnere. Og så gikk det mye raskere å hekle en rute.


Disse to på bildet under lagde jeg av noe restegarn jeg hadde liggende.

Min søndag blir brukt til litt håndarbeid, musikk, film og tente lys. Ute er det høstvær som vi har vært så heldige å få ;) Ha en fin søndag!


Ukens video:

Framgang i heklingen

02.08.2012
14:37

Jeg ble fort ferdig med første rute når jeg bare fikk teknikken inn.

Og nå går det framover, er snart ferdig med tredje rute. Er usikker på om jeg skal lage et teppe av disse, for det er så tynt garn. I så fall blir det ikke så stort teppe, kanskje en gave? Tar gjerne imot tips og ideer :)


Jeg lærer meg å hekle!

01.08.2012
23:26

Se..  :) Har aldri heklet før, og fikk så lyst å hekle da jeg har sett så mange fine bilder av tepper med bestemorruter. Fant en fantastisk bra oppskrift og veiledning med video på bloggen til Rebekka Mæla - "Mer enn bare ord". Etter litt prøving og feiling har jeg nå (tror jeg..) fått til grunnlaget for en bestemorrute. Stolt! ;)

Eller..?

 

Denne er vel kanskje litt mer riktig.. Den første ble en blomst ;)

Hjemmelaget armbånd - resultat

25.07.2012
00:54

 
Hjemmelaget armbånd

24.07.2012
22:50

Promarker - mine første..

13.05.2012
13:22

I går laget jeg mine første tegninger med Promarker-tusjene. Motivene er fra stempel, bl.a. fra "Tilda". Stempelpute "Versafine" fra Tsukineko (se bilde under). Jeg likte tusjene veldig godt, og det finnes så mange fine, forskjellige farger! Disse tusjene kan man kjøpe flere plasser på nettet, f.eks. her og her.

ProMarker

08.05.2012
23:32

Jeg har oppdaget noe nytt (?) og genialt, nemlig tusjene fra ProMarker. Har sett litt på div. nettsider og blogger ang. tusjene og scrapping. Syns det ser veldig gøy og spennende ut, så jeg tenkte å prøve meg på dette. Har foreløpig gått til innkjøp av disse tusjene og tegneark (fra Letraset):Her er noen inspirasjonsvideoer jeg fant på YouTube:

 

Drawings

25.03.2012
17:33
Disse tegningene er noen år gamle... En fin øvelse i å tegne forskjellige ting. Har sett på bilder og tegnet for fri hånd etter bildet, og resultatene ble da dette. Alle tegningene har jeg scannet inn på pc`n, og kvaliteten på "Trollet" og "Elias" ble ikke helt 100 %.

Learn to draw..

20.03.2012
19:29

tegne er å se", heter det så fint. Å gjengi det man ser, er ikke alltid like lett. Å kunne tegne er noe jeg alltid har villet lære meg. Det å lære seg en god tegneteknikk tar tid.. Med disse bøkene kommer man godt i gang, og står nå på min ønskeliste. Jeg har noen gode lærebøker fra før, men ingen som disse. Øvelse gjør mester?
Ole Brumm

03.03.2012
21:42
Dette bildet malte jeg til tantebarnet mitt Mathias. Dessverre har jeg ikke bilde av det ferdige resultatet..

Sommeren 2011 på Andenes

03.03.2012
18:27
Do-skilt

03.03.2012
18:09Dette malte jeg i 2005..

Velkommen

til Innorth.blogg - her finner du inspirasjon til hekling, strikking og oppskrifter

KONTAKT

Send e-post til: innorth.blogg@hotmail.com

BESØKENDE

Siden 03.03.2012:

Bla i bloggen

Leter du etter noe?


Siste innlegg


Hekleoppskrifter

    Dametøfler:
bilde

    Uglelue:
bilde

    Hvordan hekle bestemorruter:
bilde


AnnonserTRANSLATE


free counters


Design

Laget av Lisa


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...